Detergenti BIO

Articolele de la 1 pana la 24 din 77 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Articolele de la 1 pana la 24 din 77 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Show More Products

Detergenti BIO pentru rufe, vase si curatenia casei

La noi gasesti mai multe tipuri de detergent bio de rufe pentru intreaga familie, de la adulti la bebelusi.

Stiati ca folosirea detergentilor bio pentru rufe, in general,  nu cauzeaza alergii, fiind  compusi din ingrediente ecologice,  prietenoase cu pielea, indeosebi cu pielea delicata a copilasilor.

Folosirea detergentilor BIO pentru curatenia casei si a rufelor este o alegere inspirata, deoarece asa ne protejam sanatatea dar avem grija si de mediul inconjurator. Detergentii BIO nu contin substante daunatoare, parfum sintetic, sunt fara parabeni si pot fi folositi chiar si de persoanele cu pielea sensibila sau cu probleme alergice deoarece avem si o gama de detergenti bio hipoalegenici.

In general detergentii bio, atat detergentul de vase cat si cei pentru curatenia casei sau pentru rufe au o formula concentrata si miros placut de plante obtinut din uleiuri esentiale: lavanda, lamaie, portocale, etc. Folosind detergenti bio de pe GreenElephant, punem fiecare umarul la salvarea celei mai de pret lucru din jurul nostru, si anume NATURA!

Cel mai bun detergent bio, impotriva alergiilor

Detergentii bio hipoalegenici sunt concentrati si eficienti, fiind recomandati atat pentru curatenia casei cat si pentru spalarea rufelor bebelusilor si copiilor care au pielea sensibila. Detergentii bio sunt parfumati datorita uleiurilor esentiale din compozitie, sau uneori acestia sunt chiar si fara parfum. Produsele listate in magazinul nostru online sunt in stoc propriu, iar comenzile efectuate pana la ora 15:00 a oricarei zile lucratoare, vor fi pregatite si livrate in aceeasi zi, cu livrare la domiciliu sau oriunde doriti in urmatoarele 24 / 48h (cu exceptia locatiilor greu accesibile).

Toti detergentii bio de rufe din oferta noastra sunt de foarte buna calitate si corespund celor mai exigente cerinte in domeniu. Din experienta noastra putem sa iiti spunem ca detergentul bio pentru haine care contine cele mai pure si curate ingrediente, este detergentul marca Sonett. Fara indoiala producatorul german de detergenti bio Sonett este prima alegere cand vorbim de calitate si de puritate.

Pentru persoanele cu alergie la nickel, crom sau cobalt, oferim detergentul marca Biolu sau Biopuro. Detergentul bio de rufe cu cel mai bun raport calitate-pret, este detergentul marca Biolu. Daca cauti un detergent bio pentru rufe albe, colorate, rufe negre, pentru scos pete dificile, sau pentru hainele bebelusilor, la noi gasesti cam tot ce iti doresti.