Acordul utilizarii datelor personale

Prin furnizarea informatiilor solicitate de catre Societate la crearea unui cont de utilizator si/sau la lansarea unei comenzi, online sau telefonic, iti exprimi acordul expres si neechivoc ca datele personale furnizate sa fie prelucrate si pastrate de catre Societate. Prin abonarea la newsletter iti exprimi acordul expres si neechivoc pentru primirea periodica a unor informatii despre produsele comercializate de catre Societate, precum si despre eventualele promotii, noutati sau concursuri organizate de catre aceasta. Nu esti obligat sa furnizezi datele pe care Societatea le solicita, insa refuzul tau in acest sens va determina imposibilitatea preluarii, prelucrarii si livrarii comenzilor efectuate si/sau primirea pe e-mail a informatiilor mentionate anterior.


Tipul datelor personale solicitate

Pentru crearea unui cont si/sau lansarea unei comenzi online sau telefonic, se vor solicita urmatoarele date personale:
- in cazul persoanelor fizice: nume si prenume, adresa de livrare si de facturare, adresa de e-mail si nr. de telefon;
- in cazul persoanelor juridice: denumirea, sediul, nr. de inregistrare in registrul comertului, CUI-ul, Banca si contul IBAN, adresa de e-mail, nr. de telefon.
Pentru abonarea la newsletter se va solicita adresa de e-mail. Dezabonarea se poate face in orice moment, in mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului sau prin transmiterea in acest sens a unei cereri scrise, datate si semnate, prin e-mail, la adresa: info@greenelephant.ro
Societatea nu solicita si nu stocheaza informatii cu privire la cardurile bancare. In cazul platilor online, efectuate cu cardul bancar, datele acestuia vor fi procesate exclusiv de catre procesatorul de carduri bancare cu care Societatea colaboreaza, pe serverele acesteia.
De asemenea, prin cookie-urile folosite de website-ul nostru putem colecta urmatoarele tipuri de date pentru statistici interne: IP-ul, tipul dispozitivul de pe care ai accesat website-ul nostru, sistemul de operare al dispozitivului de pe care ai accesat site-ul nostru.