Machiaj

16 produse

16 produse

Show More Products

Machiaj natural bio

In aceasta sectiune dedicata produselor de machiaj bio puteti alege produse de machiaj naturale si certificate organic, pentru a va pune in evidenta frumusetea. Produsele de machiaj naturale si organice pe care le oferim sunt supuse unor controale stricte, de catre institutii specializate, care atesta ca sunt produse organice certificate, unele vegane si animal friendly, fiind astfel garantat faptul ca nu contin derivate de natura animala si nici nu au fost testate pe animale.

Fie ca doriti un machiaj simplu si natural, fie un machiaj profesional sau unul mai extravagant, pe GreenElephant.ro puteti gasi produsul potrivit pentru dvs. si puteti alege intre diferite game de preturi.

Produsele pentru machiaj bio de la GreenElephant reprezinta alegerea perfecta atunci cand vine vorba de frumusete fara compromisuri dar si de sanatatea pielii tale! Alege un ruj bio, natural, in diferite nuante vibrante, lacuri naturale de unghii, corector, fard de pleoape, fond de ten, mascara , blush, pensule, pudra minerala, creion kajal pentru ochi, fard natural pentru ochi si sprancene, luciu de buze toate folosind ingrediente organice, bio, care dau iti dau stralucire si iti pun in evidenta frumusetea