CharWhite – pulbere naturala de albire a dintilor cu carbune activ

Ti-ai dorit intotdeauna sa ai un zambet precum al vedetelor pe care le urmaresti cu drag? Folosind pulberea de albire a dintilor cu carbune CharWhite poti obtine aceste rezultate. Produsul este fabricat in Germania doar din ingrediente naturale, are la baza carbunele activ de cocos, iar un singur recipient este suficient pentru 150 de utilizari.

Ce se intelege prin albirea dintilor cu carbune activ?

Cărbunele activ este cunoscut și sub denumirea de „cărbune activat” sau „cărbune medicinal” și este un soi de cărbune prelucrat astfel încât să-și micșoreze porii pentru a crește capacitatea de absorbție a diferitelor substanțe. Cărbunele activ din pudra de albire pentru dinti este obţinut din coajă de nucă de cocos si are o structură poroasă care absoarbe depozitele de impurităţi, neutralizează zonele decolorate şi toxinele şi albeşte vizibil dinții. Cărbunele activ nu trebuie confundat cu cărbunele pentru foc, întrebuințările acestuia fiind strict medicinale si cosmetice.

Folosim zilnic o multime de produse de ingrijire corporala si de igiena, dar nu intotdeauna facem alegerile potrivite datorita ingredientelor pe care acestea le contin si efectul pe care il pot avea asupra sanatatii noastre. Sanatatea orala si aspectul dintilor pot spune multe lucruri despre noi, zambetul fiind cartea de vizita a fiecarei persoane. Cu el ne putem face remarcati, putem cuceri, putem schimba ziua unei persoane, el ramane in amintirea apropiatilor si tot el este cel care ne indica cat de mult avem grija de sanatatea noastra din punct de vedere oral.

Numarul romanilor care se confrunta cu probleme dentare este intr-o continua crestere si acest lucru se datoreazaa faptului ca nu ne alegem cu atentie alimentele pe care le consumam si pentru ca nu avem o igiena orala exemplara. Intretinerea unui zambet frumos nu tine doar de vizita intr-un cabinet stomatologic, ci si de rutina noastra zilnica de ingrijire si alegerea produselor corespunzatoare nevoilor noastre, optand pentru  cele de calitate superioara.

Culoarea dintilor spune multe despre stilul de viata pe care-l ducem. Unele alimente si bauturi, dar si un stil de viata nesanatos pot lăsa dinții decoloraţi, îngălbeniţi sau pătaţi. Un zambet frumos poate fi obtinut si acasa cu ajutorul unei paste bune de dinti, o periuta adaptata nevoilor noastre si o pulbere de albire a dintilor aplicata zilnic. Cărbunele activ obţinut din coajă de nucă de cocos îi albeşte natural şi îndepărtează petele persistente şi zonele decolorate ale smalțului.

Charwhite – Pulbere naturala pentru albirea dintilor, cu carbune activ

132,00 RON 99,00 RON

Metode de a ne albi dantura acasa

Zambetul este un accesoriu pe care-l purtam la fiecare tinuta, in fiecare moment si atrage mai mult atentia decat oricare alta bijuterie. Trebuie sa-i pastram stralucirea si naturaletea, lucru care nu mai reprezinta de mult o provocare. Fiecare persoana care pune accent pe igiena orala, cu un stil de viata sanatos, care doreste dintii mai albi, ar trebui sa aleaga doar produse naturale pentru albirea dintilor care nu au efecte secundare precum sensibilizarea danturii si distrugerea smaltului.

In comert pot fi gasite mai multe paste de dinti care promit acest rezultat, tratamente costisitoare sau care se desfasoara pe o perioada lunga de timp, dar si variante mai simple si accesibile, pudre cu carbune pentru dinti mai albi, precum pulberea de albire a dintilor CharWhite. Spre deosebire de toate celelalte metode, ultima este sigura, nu are contraindicatii sau efecte secundare nedorite si nu necesita vizite la medicul stomatolog, durere sau timp pierdut. La periajul zilnic trebuie doar sa folositi timp de doua minute pulberea prin miscari lente incercand sa periati fiecare dinte.

Nu sunt deloc placute situatiile in care iti vine sa zambesti, dar esti retinut sa faci acest lucru din cauza faptului ca dintii tai sunt patati sau ingalbeniti.

Cele mai utilizate produse naturale pentru a încerca să restabilim o albire a dinților noștri sunt:

  • Salvie
  • Acid citric
  • Bicarbonat de sodiu,
  • Acid malic,
  • Consumul de mere, stafide și morcovi

și multe altele.

Orice materiale abrazive netoxice (chiar și particule de nisip) vă ajută să vă albiți dinții. 

Cu toate acestea, trebuie avut grijă să nu se frece excesiv pentru a nu risca să dăuneze permanent și ireversibil smalțul dinților, obținându-se efectul absolut opus si probleme de sanatate.

Pulberea pentru albirea dintilor Charwhite pe baza de carbune activ da stralucire dintilor si in acelasi timp protejeaza smaltul, il remineralizează şi întăreşte, are efect antiinflamator şi de calmare a gingiilor iritate .

carbune activ dinti

Cum folosim CharWhite sau asa zisa, pasta de dinti neagra ?

CharWhite este un produs care are la baza doar ingrediente naturale. Poate fi utilizat cu incredere atat de femei (chiar si in timpul sarcinii), cat si de barbati sau adolescenti, rezultatele fiind vizibile inca de la primele aplicari.

Consumam zilnic o multime de bauturi si alimente care ne afecteaza dintii si zambetul. Carbunele activ are rolul de a indeparta petele produse de acesti factori externi. Mai mult decat atat, CharWhite ne ajuta la detoxifiere, gura fiind mereu curata si cu un miros proaspat.

Iata cum utilizam pulberea de albire a dintilor:

  • Inainte de a inmuia periuta de dinti in pulbere trebuie sa o umezim foarte bine.
  • Periem dintii pentru cel putin 2 minute. In acest proces trebuie sa acordam atentie fiecarui dinte. Periajul se face lent, prin miscari circulare. Incercati sa tineti buzele cat mai lipite in timpul periajului pentru a nu pierde multa pulbere de albire a dintilor.
  • Dupa cele 2 minute nu ne ramane decat sa clatim foarte bine gura si eventual sa mai periem o data dintii cu pasta de dinti obisnuita pentru a fi siguri ca eliminam urmele de pudra dintre dinti.

Recomandat este sa deschideti cutia CharWhite cu mare atentie. Produsul este foarte fin si se poate pierde. Atunci cand produsul intra in contact cu suprafetele, acesta poate fi dificil de indepartat.

Nu agitati cutia inainte de a folosi produsul, nu grabiti procesul de periaj al danturii si clatiti gura pana ramaneti cu o senzatie de prospetime totala.

Spre deosebire de alte produse similare, CharWhite nu are gust neplacut, de fapt aproape ca nu are gust deloc.

De ce sa folosim pudra din carbune activ ?

Carbunele activ este folosit in tot mai multe produse de ingrijire personala. Fiind un bun absorbant si avand o multime de efecte benefice asupra organismului nostru, acesta poate fi gasit atat in produsele cosmetice, cat si in pudra de albire a dintilor sau in filtrele care curata apa pe care o bem.

Este un adevarat adversar al toxinelor. Poate fi ingerat imediat dupa ce am consumat un aliment sau o substanta care ne poate afecta organismul. Carbunele va elimina complet substantele mai putin prietenoase, iar astfel vom evita efectele secundare.

In cazul produsului CharWhite, carbunele activ este obtinut din coaja de nuca de cocos. Spre deosebire de alte produse similare, aceasta pulbere ajuta si la eliminarea completa a toxinelor din cavitatea bucala, intarirea smaltului si la cresterea imunitatii.

Este important de mentionat faptul ca produsul nu inlocuieste periajul zilnic al dintilor. CharWhite nu tine loc de pasta de dinti. Nu renuntati la produs imediat dupa ce ati obtinut rezultatul dorit. Periati constant dantura cu pulbere de albire a dintilor pentru a mentine dintii albi.

CharWhite poate fi folosit si de vegani si vegetarieni!

Producatorii s-au gandit la toate persoanele care se confrunta cu problema unui zambet mai putin stralucitor in momentul in care au lansat acest produs. CharWhite nu a fost testat pe animale, nu contine fluoruri si ingrediente modificate genetic.

In timpul utilizarii nu veti simti durere sau disconfort in cavitatea bucala. Poate fi folosit de fiecare persoana care-si doreste un zambet mai frumos, iar in cazul ingerarii accidentale nu trebuie sa va faceti griji. Produsul nu este daunator, in farmacii exista chiar medicamente pe baza de carbune activ. In cazul in care ati inghitit sau inhalat intamplator pudra Charwhite, nu trebuie sa va ingrijorati.

GreenElephant.ro este magazinul online din care puteti comanda pulbere de albire a dintilor CharWhite la pretul redus pana la 99 de lei. In pagina produsului gasiti toate detaliile de care aveti nevoie pentru utilizarea produsului, dar si parerile celor care au folosit pudra de albire a dintilor.

Cititi cu atentie recomandarile producatorului, tineti cutia intr-un loc sigur si ferit de cei mici sau animale de companie si deschideti recipientul cu grija la fiecare folosire.

Tu ce eforturi faci pentru a avea un zambet alb si sanatos? Incearca CharWhite si bucura-te de efectele evidente ale carbunelui activ din nuca de cocos!

Lasă un comentariu