Plata GreenElephant

Modalitati de plata

Pentru efectuarea cumparaturilor pe GreenElephant, poti utiliza una din urmatoarele modalitati de plata, in functie de preferinta:

Numerar, la livrare (ramburs)

Vei achita pretul total al comenzii, inclusiv costurile de transport (atunci cand sunt aplicabile) agentului de curierat rapid, la livrarea produselor.

Online, cu cardul bancar (Visa, MasterCard)

Pentru efectuarea platilor online, cu cardul bancar, vei fi redirectionat cate site-ul securizat al procesatorului de plati online, unde va trebui sa urmezi instructiunile oferite in vederea efectuarii platii in sistem securizat. Societatea nu solicita si nu stocheaza informatii referitoare la cardurile bancare, datele acestora fiind procesate in sistem securizat, exclusiv de catre procesatorul de plati, pe serverele acestuia. Sunt acceptate la plata carduri bancare emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si Visa (inclusiv Electron).

Transfer bancar (OP, internet banking)

Dupa finalizarea comenzii vei primi pe e-mail o factura proforma continand toate datele necesare efectuarii platii. Dupa ce plata a fost efectuata, te rugam sa ne trimiti la adresa de e-mail: info@greenelephant.ro o copie a ordinului de plata, in vederea confirmarii acesteia.

Comanda va fi transmisa spre livrare numai dupa primirea confirmarii platii. La livrare, produsele vor fi insotite de factura, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Pentru livrarea produselor sub forma de cadou, direct persoanei careia acestea i se adreseaza, plata se va putea face numai online, cu card bancar sau prin transfer bancar.